Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Firma­arrangementer

Planlægger I julefrokost, sommerfest eller andre firmaarrangementer i Silkeborg, hvor samvær, relationer og oplevelser er i højsædet, så byder Vejlsøhus på rigtig mange muligheder.  

Vi arbejder hovedsageligt med oplevelser mellem blinkende blå søer og grønne skove, og inddrager dermed den smukke omkringliggende natur. Det kan være i samarbejde med AQUA Akvarium & Dyrepark, sejlads med Hjejlebådene eller aktiviteter i skovene og på søerne – I siger til, så finder vi den helt rigtige løsning for jer.

Skal firmaarrangementet kombineres med noget fagligt, tilbyder Vejlsøhus professionelle konferencefaciliteter.

Overnatning i Silkeborg

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter har 49 velindrettede værelser, som er fordelt i fire bygninger. 18 værelser er placeret i hovedbygningen, mens de resterende 31 værelser er placeret i tre andre bygninger i området – alle i umiddelbar nærhed af hovedbygning og restaurant.

Desuden råder vi over yderligere 65 værelser på vores søsterhotel, blot få hundrede meter længere nede af vejen, så vi i alt kan tilbyde 114 velindrettede værelser. 

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag
for to!

Tilmeld dig Vejlsøhus’ nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 3-retters menu efter kokkens valg, med tilhørende vine for 2 personer i Restaurant Vejlsøhus.