Ølsmagning med Grauballe Bryghus
Vi inviterer jer til en unik aften, hvor vi dykker ned i de lækre øl fra Grauballe Bryghus.
Tag med på en rejse gennem bryghusets mest populære øl, hvor hver enkelt variant præsenteres med fokus på ingredienser, bryggeproces og de særlige karakteristika, der gør dem unikke.
Klavs fra Grauballe Bryghus guider jer gennem smagsoplevelserne og deler spændende historier fra bryghuset.
Undervejs i den inspirerende ølsmagning vil vi forkæle jer med en lækker hovedret, der er omhyggeligt tilberedt med friske, lokale råvarer.
Menuer de følgende datoer:
20. februar vil I vil kunne nyde Thise okselårtunge, fermenteret hvidløg, sprøde løg, timian, syltede selleri og pebersauce.
20. marts vil I kunne nyde grisekæber, endiviesalat, friskost, peberrod, fedtegreve og pikantsauce.
Når aftenen er slut, vil der være mulighed for at købe øl med hjem.
Kom og oplev en aften fyldt med gode smage, hyggeligt samvær og inspirerende fortællinger!
5 øl
1 hovedret
375 kr. pr. pers.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatter og fordele i din indbakke.
Tilmeld dig Vejlsøhus’ nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 3-retters menu efter kokkens valg, med tilhørende vine for 2 personer i Restaurant Vejlsøhus.