Konference­lokaler

Moderne konferencelokaler

Vejlsøhus tilbyder en række moderne konferencelokaler i forskellige størrelser og til forskellige formål. Fra de fleste lokaler har I en flot udsigt til AQUA Akvarium & Dyrepark og til skoven. I alle lokaler til konferencer er der alt i AV-udstyr, god ventilation, akustik og belysning samt mulighed for mørklægning.

Fra vores konferencelokaler er det let at komme ud i parken og nyde omgivelserne, hvilket vores konferencegæster sætter stor pris på. Brug parken og den omkringliggende natur både i pauserne og til aktiviteter, der indgår i arrangementet. Frisk luft i naturskønne omgivelser er med til at øge udbyttet af jeres konference. Vand, frugt, kaffe, mv. er ligeledes altid lige uden for døren, så det er let at sikre sig ny energi og holde koncentrationen hele dagen.

Teknisk assistance

Vejlsøhus tilbyder alt i AV-udstyr, som kan forventes af et moderne konferencecenter. Før mødestart hjælper vores venlige og kompetente medarbejdere jer i gang og giver jer en let og tydelig instruktion i brugen af AV-udstyr. Ligeledes er hjælpen tæt på, hvis I får brug for assistance i løbet af dagen. Vi sørger for alt angående opstilling, opsætning og servicering. Kontakt os gerne på forhånd, så vi ved, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe.