Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Møde & Konference

Konferencecenter

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter er beliggende midt i Jylland, mellem skov og sø i Silkeborgs smukke natur. Vi tilbyder de ideelle rammer for en anderledes mødeoplevelse, hvor du fra hotellet kan høre lyden af skoven, nyde synet af dyrene, søerne og Gudenåen samt indånde den friske luft. At mødes i vores rammer giver fornyet energi og kreativitet, så udbyttet af jeres møde eller konference øges, samtidig med at I oplever mere effektive møder.

Jyllands aktive konferencecenter

På Vejlsøhus er der rig mulighed for at involvere alle møde- og konferencedeltagere gennem aktiviteter, samtaler eller konkrete opgaver, der skal løses i fællesskab. Vejlsøhus tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter, bl.a. mountainbike, trailløb og sejlads, og vi har masser af forslag til, hvordan I kan drage nytte af hotellets naturskønne omgivelser.

Uanset om I er til walk-and-talk i parken, vandring eller cykling i skoven, en sejltur med Hjejlebådene fra vores egen bådebro, en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark eller noget helt andet, så hjælper vi gerne med at finde den perfekte aktivitet til jeres møde eller konference.

Konferencecenter helt i top

Vores beliggenhed er ikke det eneste, der er i top. Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter er flere år i træk nomineret som Danmarks bedste konferencecenter. Vi har desuden en skarp miljøprofil.

Forplejning

Ved møder og konferencer på Vejlsøhus har I dagen igennem adgang til forfriskninger, som giver hjernen ekstra energi og brændstof til at understøtte læringsprocessen og udbyttet af mødet. Fra start til slut sørger vi for isvand, frisk frugt, snacks, lækre tevarianter, kaffe samt formiddags- og eftermiddagsbrød.

Lyspakke

Vi tilbyder også mulighed for tilkøb af diverse lyspakker i forbindelse med møder- og konferencer. 
Produkterne tilbydes via eksterne samarbejdspartnere, og skal derfor bookes på forhånd. 

Overnatning

På Vejlsøhus har vi 49 værelser. Har I brug for flere værelser til jeres arrangement, kan vi tilbyde overnatning på vores nabohotel Gl. Skovridergaard, som råder over 65 værelser. I alt har vi således tilsammen 114 værelser til rådighed. 

Teknisk assistance

Vejlsøhus tilbyder alt i AV-udstyr, som kan forventes af et moderne konferencecenter. Før mødestart hjælper vores venlige og kompetente medarbejdere jer i gang og giver jer en let og tydelig instruktion i brugen af AV-udstyr. Ligeledes er hjælpen tæt på, hvis I får brug for assistance i løbet af dagen. Vi sørger for alt angående opstilling, opsætning og servicering. Kontakt os gerne på forhånd, så vi ved, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer. 

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag
for to!

Tilmeld dig Vejlsøhus’ nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 3-retters menu efter kokkens valg, med tilhørende vine for 2 personer i Restaurant Vejlsøhus.