Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Bryllup

Bryllup i Silkeborg

Drømmer I om et bryllup i Silkeborg, med noget af Danmarks smukkeste natur som jeres omgivelser? 
Så er Vejlsøhus lige stedet for jer.

At blive gift er noget utroligt smukt og romantisk, så hvorfor ikke fejre det i smukke og romantiske omgivelser?

Her på Vejlsøhus gør vi alt for at skabe den helt rigtige dag for jer. Det gælder, uanset om I ønsker et lille diskret og hyggeligt bryllup for de nærmeste eller drømmer om at holde et brag af en fest, hvor der danses og festes til langt ud på natten.

En festlig start

Vi tilbyder rammer som ingen andre! Allerede fra velkomstdrinken får I valget om en drink på terrassen på 2. sal, hvor I med udsigt udover den smukke natur og AQUA Akvarium & Dyrepark nyder hinandens selskab i den friske luft.

Skal det være helt særligt, tilbyder vi, at velkomstdrink serveres i AQUA Akvarium, hvor I blandt store akvarier og spændende dyr samles til en meget anderledes og unik feststart.

Planlægning af menu

Hos os er I i sikre hænder. Inden festen inviterer vi jer på en kop kaffe, hvor vi i samarbejde med jer, vores kokke og tjenere sammensætter den helt rigtige menu med drikkevarer til.
I kan bl.a. vælge en af vores sæsonmenuer, som enten kan serveres som buffet eller på tallerken. Hvis ikke I finder det helt rigtige blandt vores færdige menuer, sammensætter vi gerne en helt særlig menu efter jeres ønsker.

Efter middagen

Som slut på en dejlig middag serveres kaffe, enten med håndlavet chokolade, kransekage eller blandede småkager. Vi kan også tilbyde jeres gæster en avec til kaffen, som enten kan være i det simple som cognac og bailey, eller måske skal hele vores spændende avecvogn køres frem.

Efter middagen kan der spilles op til dans. Vi hjælper gerne med musikken, både med forslag til livebands eller med leje af jukebox.

Når festen er ved at være forbi, tilbyder vi en række forskellige former for natmad.

Kontakt os

Kontakt os endelig og hør nærmere om mulighederne for at holde en uforglemmelig bryllupsfest på Vejlsøhus.

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag
for to!

Tilmeld dig Vejlsøhus’ nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 3-retters menu efter kokkens valg, med tilhørende vine for 2 personer i Restaurant Vejlsøhus.