Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Arrangementer

Arrangementer på Vejlsøhus

Drømmer I om at holde fest i Søhøjlandets enestående natur? Så er Vejlsøhus i Silkeborg stedet for jer! Fester og selskaber på Vejlsøhus er en kulinarisk oplevelse i smukke, stemningsfyldte omgivelser – og med en helt unik udsigt over Silkeborgs skove og AQUA Akvarium & Dyrepark.

Uanset om anledningen er bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller firmafest, har vi mange års erfaring og faciliteterne til at gøre jeres fest til noget helt specielt. Tilmed er vi kendt for det høje serviceniveau, som sikrer, at både I og jeres gæster kan læne jer trygt tilbage, nyde festen og gå glade herfra.

Til lands, til vands eller i luften

Forestil jer at byde gæsterne velkommen midt på Silkeborgs blinkende søer og med de grønne skove som kulisse. Eller måske vil I hellere op i højden og nyde velkomstdrinken på terrassen med udsigt over den smukke natur og AQUA’s dyrepark. Skal det være helt særligt kan I også starte – eller holde hele festen – foran de store akvarieruder i AQUA.

Vi har mange års erfaring og succes med alle former for fester og vi hjælper gerne med at indfri jeres helt unikke ønsker og behov.

Overnatning

Lad bilen stå og overnat på Vejlsøhus efter festen. Vi råder over 49 dejlige værelser, mange af dem med udsigt over AQUA parken og skovene. Vi sørger for specialtilbud på overnatning i forbindelse med selskaber.

Kontakt os på telefon: 89 21 21 21 eller mail: info@vejlsoehus.dk og hør nærmere.

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag
for to!

Tilmeld dig Vejlsøhus’ nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 3-retters menu efter kokkens valg, med tilhørende vine for 2 personer i Restaurant Vejlsøhus.