Ønsket ankomst
Ønsket afrejse
Ønsket ankomst
Ønsket afrejse
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

VILDAFTEN

Lørdag d. 15. november 2025, kl. 18.00

Efterårets store gastronomiske begivenhed!
Kom og oplev en aften dedikeret til de bedste råvarer fra skoven og marken, hvor køkkenet på Vejlsøhus sammensætter en elegant og intens menu med vilde smage, sæsonens grønt og nøje udvalgte vine.

Snacks

  • Croquet af kanin med sennepscreme

  • Tatar på rådyr med enebæremulsion og grillet strandurt

  • Crustade med svampecreme og tør ost fra Them

Menu

Forret:
Gråand – Miso – Bitter salat – Crumble på trompetsvamp
Vinen hertil: Nebbiolo

Mellemret:
Trøffelfarseret fasanbryst – Confiteret fasanlår – Tragt-kantarel – Solbærglace
Vinen hertil: Château Pierrail, Bordeaux

Hovedret:
Krondyr – Morkel – Peber- Enebærsauce – Pommes puré
Vinen hertil: Viña Alberdi Reserva, Rioja

Dessert:
Choux au craquelin med valnøddeis – Marinerede valnødder – Sherrykaramel
Vinen hertil: Château Lafon, Sauternes

Bordreservation

Pris: 
Snacks og 4 retter – 525 kr.
Snacks, 4 retter og vinmenu – 975 kr. 
 
Book bord på 8921 2121 eller info@vejlsoehus.dk

Vildtaften

Snacks
4 retter
Tilkøb: vinmenu

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag
for to!

Tilmeld dig Vejlsøhus’ nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 3-retters menu efter kokkens valg, med tilhørende vine for 2 personer i Restaurant Vejlsøhus.

Ved tilmelding accepterer Vejlsøhus' persondatapolitik.