Efterårets store gastronomiske begivenhed!
Kom og oplev en aften dedikeret til de bedste råvarer fra skoven og marken, hvor køkkenet på Vejlsøhus sammensætter en elegant og intens menu med vilde smage, sæsonens grønt og nøje udvalgte vine.
Croquet af kanin med sennepscreme
Tatar på rådyr med enebæremulsion og grillet strandurt
Crustade med svampecreme og tør ost fra Them
Forret:
Gråand – Miso – Bitter salat – Crumble på trompetsvamp
Vinen hertil: Nebbiolo
Mellemret:
Trøffelfarseret fasanbryst – Confiteret fasanlår – Tragt-kantarel – Solbærglace
Vinen hertil: Château Pierrail, Bordeaux
Hovedret:
Krondyr – Morkel – Peber- Enebærsauce – Pommes puré
Vinen hertil: Viña Alberdi Reserva, Rioja
Dessert:
Choux au craquelin med valnøddeis – Marinerede valnødder – Sherrykaramel
Vinen hertil: Château Lafon, Sauternes
Snacks
4 retter
Tilkøb: vinmenu
Tilmeld dig Vejlsøhus’ nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 3-retters menu efter kokkens valg, med tilhørende vine for 2 personer i Restaurant Vejlsøhus.