Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

MTB i Silkeborg

Cykling på mountainbike – eller MTB – er blevet meget populært de seneste år. Mountainbike vokser som sportsgren, og flere og flere vælger at afprøve cykelevnerne i skove og andet uvejsomt terræn. Vejlsøhus er beliggende tæt på nogle af Danmarks allerbedste MTB-spor, og derfor har vi valgt at tilbyde vores gæster gode muligheder for at leje mountainbikes, medbringe og vedligeholde egne cykler og deltage i MTB-arrangementer.

På mountainbike i Silkeborg

Nyd den smukke natur i og omkring Silkeborg på mountainbike, og mærk vinden, når du kører rundt i skovene i Silkeborg. Der er masser af udfordringer og oplevelser for alle mountainbike-entusiaster – nybegyndere såvel som rutinerede.

Få inspiration til MTB-ruter på hotellet. Vi har ruter, som varierer i sværhedsgrad og længde, og vores personale hjælper gerne dig med at arrangere guidede ture rundt i området.

Efter en dejlig dag på mountainbike er der mulighed for, at du kan vaske og servicere din cykel.
Vi har nemlig bygget et bikepit, hvor der findes trykluft, vandslange og det mest basale værktøj.

Hotellet tilbyder også superiorværelser, hvor du kan tage cyklen med op på værelset. Alternativt har vi aflåste cykelskure, hvor din cykel kan overnatte i fred og ro.

Se MTB ophold på Vejlsøhus.

Leje af MTB eller cykel

Du kan nemt leje en MTB gennem Cykelfavoritten. Priser fra 350 kr. pr. dag.

Du skal blot booke her.

Inspiration til oplevelser i Silkeborg

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag
for to!

Tilmeld dig Vejlsøhus’ nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 3-retters menu efter kokkens valg, med tilhørende vine for 2 personer i Restaurant Vejlsøhus.